Kızılelma İlköğretim Okulu Bahçesine Kavuşuyor

Ordu'nun Akkuş ilçesine bağlı Kızılelma beldesinde 7 yıl önce eğitime açılan Kızılelma İlköğretim Okulu'nun bahçesi,...

Ordu'nun Akkuş ilçesine bağlı Kızılelma beldesinde 7 yıl önce eğitime açılan Kızılelma İlköğretim Okulu'nun bahçesi, 23 Nisan'da öğrencilerin kullanımına hazır hale gelecek.

Kızılelma Belediye Başkanı İsa Demirci, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yıllardır yılan hikâyesine dönen Kızılelma İlköğretim Okulu'nun bahçesinde çalışmaların başladığını belirtti. İhalesi geçen yıl 17 Aralık'ta yapılan okulun bahçesinin yüklenici firma tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na yetiştirilmesi için hummalı bir çalışmanın sürdüğünü kaydeden Demirci, "Ordu Valimiz Sayın Orhan Düzgün ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Nevzat Türkkan’ın bizzat gayretleriyle düzenlenmesine başlanan okul bahçesi için belde halkı da 10 takım oturma bankı siparişi verdi. Ayrıca okul bahçesine belediyemiz tarafından bir takım oyun parkı da yaptırılıyor. 2005 yılında eğitim öğretime başlayan Kızılelma İlköğretim Okulu öğrencileri ilk defa 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı okulun bahçesinde kutlama sevinci yaşayacaklar.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: