Kızılelma İlköğretim Okulu’ndan Örnek Davranış

Çevre kirliliğinin artık insan sağlığını tehdit etmesi ve “5 Haziran Dünya Çevre Günü” dolayısıyla Bartın...

Çevre kirliliğinin artık insan sağlığını tehdit etmesi ve “5 Haziran Dünya Çevre Günü” dolayısıyla Bartın merkeze bağlı Kızılelma İlköğretim Okulu idaresi tarafından yazılı olarak açıklamada bulunuldu.

Kızılelma İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencileri çevre kirliliğinin önlenmesine yönelik tedbirler alınması gerektiğini belirttiler. Kızılelma İlköğretim Okulu’ndan yapılan açıklamada, “Ekonomik kalkınmayı sağlarken çevremizi kirletmeden, üretim ve tüketimi akılcı yollarla kullanıp dengeli bir çevrede yaşama hakkına sahip olabiliriz. Unutmayalım ki çevre geleceğimizdir. Bizler yaşadığımız çevrenin sahibi değil, gelecek nesillere bırakacak emanetçileriyiz. Bu emaneti korumak ve geliştirmek sorumluluğu hepimizindir. Gelecekte insanların ve toplumların gurur duyabilecekleri tek varlıkları, korunmuş ve geliştirilmiş sağlıklı bir çevredir" denildi.

Reklam
Reklam

5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısı ile örnek davranış göstererek bir etkinlik düzenleyen Kızılelma İlköğretim Okulu öğretmenleri ve öğrencilerinin Bartın’ın Mugada tatil köyünde yapılan aktivitesini vatandaşlardan ilgi gördü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: