Kızılelmalı Öğrenciler Samsun’u Gezdi

Ordu'un Ünye ilçesinde Kızılelma İlköğretim Okulu öğrencileri yoğun ve başarılı bir eğitim-öğretim yılının sonlarına yaklaşılması...

Ordu'un Ünye ilçesinde Kızılelma İlköğretim Okulu öğrencileri yoğun ve başarılı bir eğitim-öğretim yılının sonlarına yaklaşılması nedeniyle Kızılelma Belediyesi tarafından Samsun gezisiyle ödüllendirildi.

Yapılan deneme sınavlarında dereceye giren 39 öğrenciyi Okul Müdürü Cevat Akman, Müdür Yardımcısı Ahmet Taşcı ve öğretmenleri de yalnız bırakmadı. Öğrencilerin vizyonunu geliştirmek, tarih ve vatan bilincini üst düzeye çıkarmak ve yeni yerler görerek geleceğe dair hayallerini daha sağlam temeller üzerine kurmalarının amaçlandığı organizasyonda İlkadım Müzesi, Hayvanat Bahçesi, Sevgi Gölü, Teleferikle Amisos Tepesi, Doğupark, Batı Park, Amazon Köyü ve Yabancılar Pazarını gezme fırsatı bulan öğrenciler, yeni açılan bir alış-veriş merkezinde Buz Pateni yaparak vakit geçirdi.

Reklam
Reklam

Kızılelma Belediye Başkanı İsa Demirci ise “Her zaman öğrencilerimizin yanındayız. Verdiğimiz destekler artarak devam edecektir.” dedi.

Kızılelma Okul-Aile Birliği Başkanı Ali Altun ise emeği geçenlere teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: