Kızılırmak Caddesi 3'cü Etap Yol Çalışması Başladı

Melikgazi Belediyesi, Kızılırmak caddesi 3.'cü etap yol çalışmalarına başladı.

Melikgazi Belediyesi, Kızılırmak caddesi 3.'cü etap yol çalışmalarına başladı.

Yol çalışma alanında incelemelerde bulunan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,caddenin yapımı ile 3 sokak daha açılarak bağlantılı seri ve etkin bir ulaşım ağının sağlanacağını belirtti.

Büyükkkılıç, "Sivas caddesine paralel olarak şehrin doğu ile batısı arasında alternatif bir yol olan ve özellikle Alpaslan, Melikgazi, Yıldırım Beyazıt gibi yoğun mesken bloklarının oluştuğu ve geliştiği semtlerden geçen Kızılırmak caddesi ilçenin en işlek caddelerinden biri. Bu cadde gün geçtikçe büyüyen ilçe sınırları ile 3.'cü etap çalışmasına başladık" dedi.

Reklam
Reklam

Kümbet arkasında yer alan gecekonduların ortadan kaldırıldığını açıklayan Başkan Memduh Büyükkılıç, Germir ile bağlantılı olacak yolun bu yıl içerisinde tüm alt yapısının tamamlanarak hizmete açılacağını sözlerine ekledi.

Muhabir: Yemliha Kurt

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: