Kızılırmak'a giren 2 çocuk kayboldu

Nevşehir’in Gülşehir İlçesi'nde serinlemek için Kızılırmak'a giren 2 arkadaş, kayboldu.

Nevşehir’in Gülşehir İlçesi'nde serinlemek için Kızılırmak'a giren 2 çocuk, kayboldu.

Gülşehir ilçesinde Karavezir İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören 8 arkadaş, Kızılırmak Nehri'nin kıyısındaki Kum Ocakları Mevkii'ne gitti. Öğrencilerden Furkan Altan, Fatih Olgun ve Murat Çalışkan diğer gruptan ayrıldı. Üç arkadaş bir süre sonra nehre girdi. Yüzme bilmeyen çocuklardan 13 yaşındaki Fatih Olgun ve Murat Çalışkan suda çırpınmaya başladı, bir süre sonra da gözlerden kayboldu.

Arkadaşları gözleri önünde kaybolan Furkan Altan, hemen çevredekilerden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve Sivil Savunma Müdürlüğü’ne bağlı arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

Reklam
Reklam

Olayı haber alıp bölgeye gelen 2 çocuğun yakınları, gözyaşı döküp sinir krizi geçirdi.

Arkadaşlarının kaybolmasına şahit olan Furkan Altan, gözyaşları içerisinde "Önce Murat girdi, ardından da Fatih girdi, ama her ikisi de bir süre sonra kayboldu" dedi.

Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun’da olay yerine gelerek yetkililerden boğulan öğrencilerle ilgili bilgi aldı.

Kaybolan 2 çocuğu bulmak için balıkçıların da yardımıyla çalışma başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: