Kızılırmak’tan Çocuk Şenliği Şöleni

Özel Kızılırmak İlk ve Orta Okulu tarafından anaokulu öğrencilerine yönelik geleneksel olarak düzenlenen, ‘Çocuk Oyunları...

Özel Kızılırmak İlk ve Orta Okulu tarafından anaokulu öğrencilerine yönelik geleneksel olarak düzenlenen, ‘Çocuk Oyunları Şenliği’ bu yılda büyük ilgi gördü.

Şenlikte öğrenciler, balon patlatma, kapak kapma, yıldız toplama, firizbi, penaltı atma, basket atma, halka geçirme, koordinasyon sağlama ve resim yapma kategorilerinde yarışarak eğlendi. Yaklaşık 185 öğrencinin katıldığı yarışmalarda, öğrenciler, üç gruba ayrıldı. Birinci grupta yarışanlar, balon patlatma, kapak kapma, yıldız toplama ve firizbi, kategorilerinde yarıştılar. İkinci grupta, penaltı atma, basket atma, halka geçirme, koordinasyon sağlama kategorilerinde yarıştı. Üçüncü grupta ise resim yaparak yeteneklerini gösterdiler. Yarışma sonunda dereceye girenlere ödüller verildi.
Farklı bir organizasyona davet edildikleri için okul yönetimine teşekkür eden veliler, yarışmaların her sene devam etmesi temennisinde bulundu.

Reklam
Reklam

Okul olarak farklı faaliyetlere imza atmak istediklerini beyan Özel Kızılırmak İlk ve Orta Okulu Müdür Hasan Hüseyin Ertaş, “Bu şenliğimiz de bu amaca yönelikti. Öncelikle öğrencilerimizin neşe içinde geçen bir gününü görünce yaptığımız bu etkinliğin çok isabetli olduğunu gözlemledik. Öğrencilerimizin ve velilerimizin gözlerindeki memnuniyet de bu tür etkinliklere devam kararımıza büyük katkılar sağladı. Kırıkkale geneli yaptığımız bu tür faaliyetlerde eğitim öğretimde her zaman bir adım önde olmayı hedefliyoruz. Bunun yanında eğitim öğretime katkı yapma çabasındayız. Bu konuda yaptığımız en ufak bir katkı bile bizler için mutluluk kaynağı oluyor. Her zaman bu tür etkinliklere devam edeceğiz. Şenliğe katılan tüm öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyorum.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: