Kızıltepe Belediyesi Iftar Çadırı Kurdu

MARDİN (AA) - Kızıltepe Belediyesi, Ramazan ayı boyunca yurttaşların iftarlarını açması için özgürlük meydanında iftar çadırı kurdu.

Kızıltepe Belediyesi, Ramazan ayı boyunca yurttaşların iftarlarını açması için özgürlük meydanında iftar çadırı kurdu. Belediye Başkanı Ferhan Türk, iftar çadırında her gün 500 kişiye iftar yemeği verileceğini iftar çadırında belediye personelinin çalışacağını söyledi. Türk "Mübarek Ramazan ayının Kızıltepe halkı başta olmak üzere, coğrafyamıza ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını temenni ederim. Maddi durumu iyi olan vatandaşların, yoksul vatandaşlara yardım etmesini diliyoruz. Yemek vermek isteyen vatandaşların belediyemize müracaat edip katkıda bulunabilirler" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: