Kızıltepe’de 29 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde düzenlenen iki ayrı operasyonda 29 kilo 200 gram esrar ele geçirilirken, 4...

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde düzenlenen iki ayrı operasyonda 29 kilo 200 gram esrar ele geçirilirken, 4 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kızıltepe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İpekyolu'nda yapılan kontrollerde, R.A. ve O.A. adlı kişiler durduruldu. Şahısların bavullarında arama yapıldı.

Ş.B. ve E.K. adlı kişiler ise uygulama esnasında 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya çalıştı. Kaçan şahıslarla polis ekipleri arasında başlayan kovalamacada araçları ile bir kamyonete çarparak duran Ş.B. ile E.K. gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

4 kişinin bavul ve araçları ile üzerlerinde yapılan aramalarda, 29 kilo 200 gram esrar ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 kişi, ifadelerinin alınmasının ardından adli makamlara sevk edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: