Kızıltepe'de Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

MARDİN (AA) - Kızıltepe ilçesinde 2013-2014 eğitim ve öğretim yılında takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencilere hediyeler verildi. 

Kızıltepe ilçesinde 2013-2014 eğitim ve öğretim yılında takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencilere hediyeler verildi. Öğrencilere ödüllerinin verilmesi amacıyla düzenlenen törende konuşan Kaymakam Erdoğan Turan Ermiş, takdirname alan 12 öğrenciye bisiklet, teşekkür belgesi alan 30 öğrenciye ayakkabı aldıklarını belirtti. Babasını kaydeden çocuklara destek olmak amacıyla bir proje hayata geçirdiklerini anlatan Ermiş, projeden 150 ailenin yararlandığını söyledi. Ermiş, "Ailelere yardımcı olma noktasında projeyi yürütüyoruz. Sadece bundan ibaret değil. Sürekli kendileriyle ilgilenen, koordine içinde olan bir birimimiz var. Bizler bir şefkat eli olarak çocuklarımıza yalnız değilsiniz, sizinleyiz, bunu hissettirmektir istiyoruz" dedi. Daha sonra öğrencilere ödülleri verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: