Kızıltepe'de Hırsızlar Güvenlik Kamerasına Yakalandı

Kızıltepe ilçesinde bir işyerinden yaklaşık 250 lira değerinde kozmetik ürün çalan hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı.

Kızıltepe ilçesinde bir işyerinden yaklaşık 250 lira değerinde kozmetik ürün çalan hırsızlar güvenlik kamerasına yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Halk Eğitim caddesi yakınlarındaki bir kozmetik dükkanına müşteri kılığında giren hırsızlar, kozmetik ürün çalarak dükkandan ayrıldı.

İş yeri sahibi Abdurrahim Ayaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hırsızların iş yerinden ürün çaldığının güvenlik kamerasınca kaydedildiğini ifade ederek, hırsızların yakalanması için bu görüntüler ile polise başvuracağını söyledi.

Reklam
Reklam

Amacının ilçede hırsızlığın önlenmesi olduğunu ifade eden Ayaz, "Bu suç hırsızların yanına kar kalmamalı. 250 liranın kıymeti yok ama bu tür insanların üstesinden gelmek lazım. Benim canım acımayabilir ama başkası için bu miktar çok daha fazla olabilir. Daha önce başka bir esnaf arkadaşımın işyerinden de 1000 lira değerinde eşya çalınmıştı" dedi

Muhabir: Serkan Yücel Aydın / İbrahim Sincar /Sema Kaplan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: