Kızıltepe'de Kar Hayatı Olumsuz Etkiledi

MARDİN (AA) - Mardin'in Kızıltepe ilçesinde etkili olan kar yağışı, ağaçların devrilmesine ve bir halı sahanın çatısının da çökmesine sebep oldu. 

MARDİN - Mardin'in Kızıltepe ilçesinde etkili olan kar yağışı, ağaçların devrilmesine ve bir halı sahanın çatısının da çökmesine sebep oldu. Mardin Caddesi'ndeki çok sayıda ağaç, üzerinde biriken karı taşıyamayarak devrilirken, İpek Mahallesi'nde ise bir halı sahanın çatısı kar sebebiyle üzerinde oluşan yükü taşıyamayarak çöktü. Halı saha işletmecisi Şehmus Kabul, gazetecilere yaptığı açıklamada, yoğun kar sebebiyle halı sahanın çökmesi sonucu maddi zarar uğradıklarını ve önceden rezervasyonu yapılmış maçları iptal ettiklerini söyledi. Karın yağmaya başlamasıyla tüm maçları iptal etmeleriyle bir faciayı önlemiş olduklarını dile getiren Kabul, “Daha önce Şırnak’ta öyle bir olay yaşandığı için aynı şey başımıza gelmesin diye bu kararı aldık. Yoğun kar yağışından ve halı sahanın çatısını taşıyan profiller çok ince olduğu için çökme oldu. Büyük bir maddi hasar var“ dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: