Kızıltepe’de şehit olan polisler için taziye çadırı kuruldu

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu meydana gelen kazada şehit olan polis memurları...

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu meydana gelen kazada şehit olan polis memurları için Kızıltepe’de de taziye çadırı kuruldu. Emniyet Müdürlüğü bahçesinde kurulan çadıra mülki erkân ve halk akın etti. Şehitlerin posterlerini asıldığı çadıra gelen halk memurlara başsağlığı dilemenin yanı sıra moral da veriyor.
Taziye için çadıra gelen vatandaşlar şehit polisler için dua ederken, ziyaretçilere yerel içecek mırra başta olmak üzere çeşitli ikramlarda bulunuluyor. Taziyeleri ise Emniyet Müdürü Mehmet Yaşar Şimşek ve emniyet personeli kabul ediyor.
Şehit polislerin memleketlerindeki baba ocaklarına ateş düşerken Kızıltepe Emniyetinde görev yapan polisler de arkadaşlarını acı bir kaza sonucu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.
Taziye çadırını ziyaret eden Kızıltepe Kaymakamı Erkaya Yırık, emniyet personelinin yılmadan görevine devam ettiğini söyledi. Yaşanan elim kaza sonucu 4 memurun şehit olduğunu hatırlatan Yırık, çadıra gelerek taziyelerini bildiren vatandaşlara da teşekkür etti.
Kaymakam Yırık, ”Bugün burada Kızıltepe halkı kendi şehitlerine sahip çıkmış, Emniyet Müdürlüğümüzün ve personelinin acılarını paylaşmışlardır. Burada hayatlarını kaybeden güvenlik personellerimiz Kızıltepe halkının can güvenliğini, asayişini sağlamak uğruna görev yapan, her şarta ve her koşulda mesai metfunu gözetmeksizin, her türlü fedakârlığı yapan arkadaşlarımızdı.”şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz