Kızıltepe'de Temizlik Kampanyası Sürüyor

Kızıltepe Belediyesi'nce başlatılan temizlik kampanyası sürüyor.

Kızıltepe Belediyesi'nce başlatılan temizlik kampanyası sürüyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Salman ve Belediye Temizlik İşleri Müdürü Abdürrahim Aslan, ilçe genelinde sürdürülen kampanyaya ilişkin incelemelerde bulundu.

Salman ve Aslan, kampanya kapsamında Cumhuriyet Mahallesi ve Mardin Caddesi'nde yürütülen temizlik çalışmalarını denetledi.

Salman burada yaptığı açıklamada, temiz bir Kızıltepe için el ele verilmesi gerektiğini belirterek, ilçeyi hep birlikte layık olduğu yere getireceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Daha temiz bir Kızıltepe için belediye ekiplerince ilçe genelinde periyodik olarak sürdürülen çalışmaların devam ettiğini ifade eden Salman, "Bunun yanı sıra, trafiğin yoğun olduğu, vatandaşların sıkça kullandığı ana cadde ve sokaklarda da temizlik çalışmalarımız sürüyor. Vatandaşlarımızdan temizlik konusunda gerekli itinayı göstermelerini bekliyoruz. Temiz bir Kızıltepe hepimizin arzusudur" dedi.

Muhabir: Serkan Yücel Aydın / Sema Kaplan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: