Kızıltepeli Rapçi Jojo Öğrencileri Coşturdu

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim ve Yayın Kulübü'nün düzenlediği yıl sonu moral konserinin...

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde Cumhuriyet İlköğretim Okulu İletişim ve Yayın Kulübü'nün düzenlediği yıl sonu moral konserinin konuğu Komutan JOJO sevenleriyle buluştu.

Konserde JOJO ve sahne arkadaşları büyük bir sevgi gösterisiyle karşılandı. Özellikle genç dinleyicilerinin yoğun olduğu konsere öğrenci velileri ile JOJO hayranı öğrenciler hazır bulundu. JOJO'nun hazırladığı yeni ve eski parçalarına çoğuna genç dinleyicileri eşlik etti.Konser sıcak bir atmosferde yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Yüzlerce öğrencisinin Komutan JOJO sloganları eşliğinde son bulan konserinin sonunda JOJO hayranlarına imza dağıttı.

Reklam
Reklam

Kızıltepe'de konser veren Komutan JOJO, "Bu ilgiden dolayı çok mutluyum. Koşullarım elverdikçe daha iyi çalışmalar yapacağımı söyleyebilirim. Bu vesileyle, ekonomik nedenlerle elden çıkarmak zorunda kaldığım stüdyomu yapıp sanatsal çalışmalarımı yapmak için herkesten destek bekliyorum. Ben Rap yapmayı çok seviyorum. Buradan seslendiğim sanatseverlerden, işadamlarımızdan özellikle destek ve ilgi bekliyorum. Bu çağrılarımı dikkate alacaklarını umuyor ve bekliyorum" dedi.

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürü A. Vahap Göktaş ise, "Çok canlı ve kıpır kıpır bir konser oldu. Öğrencilerimiz çok güzel eğlendiler. Bu konser için JOJO ve arkadaşlarına teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz