"Kızım annenle yataktayız"

Çeyrek asır önce birlikte oynadıkları sinema filmiyle başlayan aşkları ve sürpriz evlilikleriyle Türkiye'de günden değiştiren Türk sinemasının Sultan'ı Türkan Şoray ile ünlü tiyatrocu Cihan Ünal'ı, 22 yıl sonra TRT 1'de ekrana gelecek "Aşk Yeniden" adlı dizi bir araya getirdi.

Dizide kızları için bir araya gelen karı kocayı canlandıran ikiliye , gerçek hayatta da bir ara gelip gelmeyecekleri soruldu.

Şoray, "Hayatın insanlara ne getireceği belli olmaz" derken, Cihan Ünal şöyle yanıt verdi:

"Ne diyebilirim büyük konuşmamak lazım. Hayranlarımızın ve bizi sevenlerin istediği kadar; hem mutluyuz, hem dostuz, hem de arkadaşız. Biz böyle çok mutluyuz aramızdaki ilişki gayet iyi gidiyor." Dizi ve filmlerde Türkçenin düzgün kullanılmadığı için birçok projeyi kabul etmediğini anlatan Ünal, "Bizim dizimizde bir kere Türkçe var. Diğer dizilerde ve sinemalarda Türkçenin yok edilme arzusunu görüyorum. O tür dizi ve film teklifleri geldiği zaman kabul etmiyorum. Bizim dilimiz çok güzel ve zengin bir dildir. Dilini kaybeden bir ülke yok olmaya mahkûmdur. Basın da, televizyon da dili korumalı ve daha da zenginleştirmeli" diye konuştu.

Reklam
Reklam

‘KIZIM ANNENLE YATAKTAYIZ'

Yıllar sonra aynı projede yer aldıkları için kızları Yağmur'un çok sevindiğini anlatan Cihan Ünal, "Çok güzel ve gülerek karşıladı. Kızımızla aramızda çok güzel bir duygu alışverişi var. Çekimler esnasında aradı, ‘Baba nasıl gidiyor?' diye sordu. Ben de ‘Annenle yataktayız' dedim. Çok şaşırdı ve güldü" dedi.

Milliyet