Kızım ona benzemesin

Pınar Altuğ, "Çocukların yedikleri helal giydikleri haramdır" diyerek ekledi: "Kızımın 5 yaşındaki Suri Cruise gibi moda ikonu haline getirilmesine karşıyım.

'Çocuklar Duymasın'ın 'Meltem'i Pınar Altuğ, önceki gün reklam yüzü olduğu deterjan markasının Capitol'de düzenlenen Anneler Günü etkinliğine katıldı. İki saat boyunca hayranlarına imza dağıtan ve fotoğraf çektiren Altuğ, gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti "Bu kadar ilgi ve sevgiden sıkılmak mümkün mü? Bu ilgi, yaptığınız işin beğenilip takdir edildiğini gösteriyor" dedi.

[

İŞTE SU BEBEK(FOTO GALERİ)](http://birbak.mynet.com/galeri/simdiden-en-iyi-arkadasim/7204/194012)

SU ARTIK İYİCE DİLLENDİ
Anne olarak üçüncü kez Anneler Günü yaşadığını ve ayrı bir mutluluk duyduğunu belirten ünlü oyuncu, şunları anlattı: "Su artık iyice dillendi. Yanağımı okşayarak, bana 'Benim annem, güzel annem' şarkısını söylüyor; içim gidiyor..." Günaydın'da yer alan habere göre; Pınar Altuğ, dünyaca ünlü sinema yıldızları Tom Cruise ve Katie Holmes'un 5 yaşındaki kızları Suri'nin moda ikonu haline getirilmesiyle ilgili görüşlerini şöyle ifade etti:

MARKA ÖNEMLİ DEĞİL
"O yaştaki çocuğa pahalı kıyafetler giydirip 3 milyon dolarlık gardırop oluşturmak tamamen parayla alakalı bir şey. Benim o kadar param olsa da kızımın moda ikonu haline gelmesini istemem. Bu yaşam tarzıyla da ilgili bir seçim... Ben zaten kıyafete çok para harcayan biri değilim. Aldığım şeyin üzerinde ne marka yazdığı benim için önemli değil." Çanta merakı olduğunu itiraf eden Pınar Altuğ, sözlerine şöyle devam etti: "Kendimi sadece çanta ile şımartıyorum. Çocuğuma da marka giydirme meraklısı değilim. Çünkü çocuğun giydiği haram, yediği helal... Bir kere giydiği şeye tekrar sıra gelene kadar çocuk zaten büyüyor."

YAĞMUR DA 'HALUK' GİBİ DÜRÜST BİR ERKEK
Tanıtım etkinliğinin sonunda gazetecilerle sohbet eden Pınar Altuğ; "Dizide 'Haluk', başka bir kadın tarafından ilgi görünce bunu eşi Meltem'le paylaştı. Gerçek hayatta Yağmur Bey size böyle bir şey söylese nasıl tepki verirsiniz?" sorusuna şu yanıtı verdi: "Haluk çok dürüst bir adam... Eşim Yağmur da en az 'Haluk' kadar dürüsttür. Kendisinden hoşlanan bir kadın olursa bunu benimle paylaşmasını ister miyim bilemiyorum. Umarım başıma böyle bir şey gelmez ama söylemese çok daha iyi olur!"

[

MAGAZİN 'BİRBAK'I FACEBOOK'TAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN](http://www.facebook.com/pages/Magazin-Birbak/162650420431413)