Kızını Ve Damadını Öldüren Kadın

Mersin'de, kızını ve damadını tabancayla öldürüp, 1 yaşındaki torununu ağır yaralayan kadının, 2 yıl önce evden kaçarak evlenen kızıyla damadına

Mersin'de, kızını ve damadını tabancayla öldürüp, 1 yaşındaki torununu ağır yaralayan kadının, 2 yıl önce evden kaçarak evlenen kızıyla damadına olaydan bir gün önce elini öptürüp, barıştığı öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, dün gece M.D'nin Siteler Mahallesi'ndeki evinde kızı Güler Azrak (19) ve damadı Ferdi Azrak'ı (29) tabancayla öldürüp, torunu Berfin Azrak'ı da yaralamasıyla ilgili soruşturma sürüyor.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu devam eden M.D, polise verdiği ilk ifadesinde, kızının yaklaşık 2 yıl önce kaçarak Ferdi Azrak ile evlendiğini, 2 gün önce de bebekleriyle birlikte İstanbul'daki evlerinden Mersin'e geldiklerini anlattığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Kızı ve damadıyla konuştuğunu, daha sonra da elini öptürüp barıştıklarını, ancak ailesi yüzünden tartıştığı damadını evde yaklaşık 10 yıldır bulunan tabancayla öldürdüğünü itiraf ettiği belirtilen M.D'nin, daha sona kızıyla tartışmaya başladığını ve ardından "kendini kaybederek" ateş etmeye başladığını söylediği bildirildi.

İfadesinde torununa ateş ettiğini hatırlamadığını dile getiren M.D'nin olayın şokuyla ne yaptığını bilmediğini de polis ekiplerine anlattığı kaydedildi.

-Bebeğin tedavisi sürüyor-

Bu arada, olayda ağır yaralanan Berfin Azrak'ın tedavi Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ndeki tedavisi de sürüyor.

Başından yaralanan küçük Berfin'in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Muhabir: Kerem Kocalar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: