Kızını ve kendisini öldürmek istedi

İzmir'de bir süre önce eşinden ayrıldığı öğrenilen şahıs, önce 6 yaşındaki kızının, ardından kendi bileklerini keserek intihar etmek istedi.

İzmir'de bir süre önce eşinden ayrıldığı öğrenilen şahıs, önce 6 yaşındaki kızının, ardından kendi bileklerini keserek intihar etmek istedi.

2 çocuk babası müzikhol sahibi Diyaddin Y. (32), eşi Kadriye A.'dan boşandıktan sonra otomobilinde kalmaya başladı. Velayeti annesine verilen kızını sadece hafta sonları gören şahıs, sabah saatlerinde eşinin Basmane semtindeki evine gidip kızı Rahime Nur Y.'yi (6) aldı. Konak ilçesindeki Fuar Kültürpark alanına giden şahıs, tenis kulübü yakınlarında cinnet getirip önce kızının, ardından da kendi bileklerini kesti. Daha sonra kızını elleriyle boğmak isteyen genç adamı, çevredekiler ve Kültürpark'taki güvenlik görevlileri engelledi.

Reklam
Reklam

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, baba ile kızını Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Diyaddin Y. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, hayati tehlikesi bulunan kızı ise Özel El ve Mikrocerrahi Hastanesi'ne sevk edildi.

Bunalıma girdiğini ve cinnet getirdiğini söyleyen şahıs hiçbir şey hatırlamadığını ileri sürerken, hastaneye gelen anne Kadriye A. sinir krizi geçirdi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz