Kızının Çeyizi İçin Başladığı El İşi, Mesleği Oldu

Kızlarının çeyizini hazırlamak için öğrendiği el işi şimdi mesleği oldu.Ordu’da kızlarının çeyizini hazırlamak için başladığı...

Kızlarının çeyizini hazırlamak için öğrendiği el işi şimdi mesleği oldu.

Ordu’da kızlarının çeyizini hazırlamak için başladığı çember oyası işini şimdi para kazanmak için yapan Hediye Özdemir, “Kızlarımın çeyizini yapmak için öğrendiğim el işini bırakmadım devam ediyorum şimdi kendi paramı kazanıyorum” dedi.

Özdemir, yeni gençliğin çok tembel olduğunu iddia ederken, “Şimdiki gençlik internet başında, elinde cep telefonu oynuyor. Zaten artık gençlerde çember takmıyor fular olarak kullanıyor” dedi.

El emeği göz nuru ürünlerini vatandaşa sunan Hediye Özdemir, “Ben çocukluğumdan beri el işi yapıyorum. Önce çocuklarımın çeyizlerini yaptım. Çocuklarım evlendikten sonrada kendi paramı kazanmak için devam ettim. Boş durmak istemiyorum. El işlerinin hepsini yapıyorum. Maaşım yok. Kimseye muhtaç olmamak için el işi yapıyorum. Şimdi gençler internetin başında vakit geçiriyorlar. Gençler zaten çemberde takmıyorlar. Fular olarak kullanıyorlar. Çeyiz yapmak için öğrendim şimdi mesleğim oldu” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: