Kızının Fotoğraflarını Tiye Alan 'Selfie Baba' İnternette Şöhret Oldu

Eğer babanızın utandırıcı olduğunu düşünüyorsanız, o zaman muhtemelen daha bu babayla tanışmadınız.


Bu baba, kızının selfie'lerini taklit ederek eğleniyor.

Büyürken çoğumuz ebeveynlerimizin bizi utandırdığını düşündük. Yıl olmuş 2016 ve sosyal medya sayesinde anne ve babalar çocuklarını utandırmak için artık bir dolu yola sahip. İşte bu baba ve kızı arasında olan şey de tam olarak bu ve acayip eğlenceli.

47 yaşındaki Chris Burr Martin'in 19 yaşında ve modern çağın gençleri gibi dolu selfie çekip sosyal medyada paylaşmayı seven bir kızı var. Kızının yolladığı son fotoğraflardan bazıları seksi tarza kayıyor da olsa, babası ondan o fotoğrafları kaldırmasını istemek yerine o pozların kendi versiyonunu çekip kızının fotoğraflarıyla yan yana koydu. Twitter ve Instagram'da yayılan bu fotoğraflarda Martin kendini 'Selfie Baba' olarak isimlendiriyor.

Reklam
Reklam

Martin US Weekly'e küçük bir şaka olarak başlayan şeyin daha büyük bir şey haline geldiğini söyleyerek şunu anlattı:

"Çok komik oldu. Bazıları bana lavuk dedi ama anladıklarını sanmıyorum. Biz ailede birbirimizle hep dalga geçeriz."

Onu saçmalamakla itham edenler bu görselleri görmemiş olabilirler, çünkü bunlar gerçek birer sanat eseri. - - - - - -


Kendisinin Snapchat filtreli fotoğrafını babasının gerçek bir çiçekten taç takarak taklit ettiği Kızı Cassie ise o fotoğrafı paylaşarak altına; "BABAM BANA SOSYAL MEDYADA RAHAT VERMİYOR" yazdı. Hepsi, büyük harflerle yazılmış olan tweet'e bakıp kızdığını sanıyorsanız yanılıyorsunuz:

"Babam ailenin en büyük komedyenidir ve o fotoğrafları çektiğinde de çok güldük. Aldığım en komik tepki yaşıtlarımın ebeveynlerinin internetin nasıl çalıştığını bilmemesini ve babamın başlattığı bu trende dahil olmamasını ummalarıydı."

Üçbinden fazla retweet alan çiçek taçlı selfie'yi baba Martin o kadar da eğlenceli olarak adlandıramıyor:

Reklam
Reklam

"O fotoğrafı çekmeye çalışırken kafamdaki dalda küçük böcekler varmış ve farkında değildim. Yani orada fotoğraf çekmeye çalışırken neden o kadar çok kaşındığımı merak ediyordum. Böceklerden kurtulmak birkaç dakikamı aldı. Sanırım tüm sanatçılar eserlerinde cefa çekiyorlar."

Fakat o dövmeli göğüs? Bu kadar saçma bir şekilde gülünç gözüküyorken buna pek de cefa diyemiyoruz.

Ve yaratıcılığı bununla da sınırlı değil. Aynı şekilde geçici bir karın dövmesi ve ördek dudaklar yaptı. Hepsi kızıyla dalga geçmek için (ve tabi ki sanat için).





Babanızın sosyal medyada trollemesi biraz can sıkıcı olabilir, ama bu baba-kız ikilisi gayet eğleniyor gözüküyorlar. Lütfen daha fazla selfie çek Cassie. Sadece şirin olduğun için değil ama babanın o muhteşem taklit dövmelerini de görebilmemiz için.

Reklam
Reklam

Kaynak