Kızının ilik nakli için hayırseverlerden yardım bekliyor

Siirt'te asgari ücretle çalışan Murat Acıtan, 4 yıl önce lösemi teşhisi konulan kızının ilik nakli...

Siirt'te asgari ücretle çalışan Murat Acıtan, 4 yıl önce lösemi teşhisi konulan kızının ilik nakli olabilmesi için hayırseverlerden yardım beklediğini söyledi.
Murat Acıtan, kızı Rukiye'ye 2007 yılında lösemi teşhisi konulduğunu ve uzun süredir devam eden tedavinin ardından ilik nakli için Antalya Akdeniz Üniversitesi Hematoloji Bölümü'ne yattığını belirtti.
Asgari ücretle çalıştığını ve çocuğunun tedavisi için her ay Ankara gittiği için çalıştığı firmalar tarafından her seferinde işine son verildiğini belirten acılı baba, "Kızım Rukiye’nin yaşayabilmesi için ilik nakli şart olduğu tarafımıza bildirildi. Uygun bir ilik bulunamadığı için benden ilik alıp kızıma naklecekler. Yaklaşık 7–8 ay sürecek tedavi ve ilik nakli için doktorlar hastaneye yakın ev kiralamamı istedi. İşsiz oluşumdan hem tedavi masrafları, hem ev kirası beni fazlasıyla düşündürüyor. Bunu karşılayacak maddi gücüm yok. Bu konuda hayırsever vatandaşların uzatacağı yardım elini bekliyorum.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz