Kızlar Günü

Kız arkadaş başka bir şey!

Çok söylense de erkekler asla ne kadar eğlendiğimize ihtimal veremez! Biz hem kilodan dert yanarız pastaları götürürken hem de birbirimizi överiz bir güzel. Kimimizin saçına bayılırız, kimimizin tırnaklarına! Öyle ya hepimiz başka güzeliz hepimiz başka çiçek!

Hep kızlar gününe bayıla bayıla katılan bir hatundum ve geçtiğimiz ay ilk defa kendi evimde bir organizasyon yaptım. Nasıl eğlendik asla anlatamam.

Tecrübelerime dayanarak "Harika bir Kızlar Günü nasıl olmalı?"nın formülünü vermek istiyorum, dikkat kesilin lütfen.

Reklam
Reklam

Öncelikle cimriliğe gerek yok! Marş marş alışverişe. Ben kahvaltı ağırlıklı bir sofra hazırladığım için alışverişim bu minvalde çeşitlendi ama siz ne alırsanız alın fındık, fıstık gibi sohbet atıştırmalıklarını unutmayın! Yok hepiniz diyetteyseniz, o zaman salata partisi de çok şahane olur. Yeter ki yiyecek işini bir konsepte oturtun!

Kahve asla ama asla unutulmaması gereken bir öğe! Elbet içinizde fal bakan vardır. Yoksa bile alın sazı elinize güzel güzel şeyler uydurun. Popülerlikte son nokta bu nokta hatunlar!

Tabu, Jenga gibi oyunlar çok klasik ama mutlaka bir tane elinizin altında bulunsun. Sizin o klişe bulduğunuz oyunlar ev ortamında kahveler fal için soğurken pek güzel gider!

Duyuruları yapın da düzleştirici, maşa, makyaj malzemesi el altında ne varsa çantalara atılsın. Birlikte sohbetle maşa yapmaklar, oje sürmekler pek keyifli!

Konsol oyunu ve türevlerine sahipseniz ortam tam bir partiye dönüşebilir. Biz dans oyunu ile adeta delirdik! Ha ben konsol oyununa para vermem diyorsanız, işi güzel bir playlist ve küçük bir jüri ile de halledebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Alt kat komşunuz evde yok ise hatunlara topukluları çantaya atmayı da söyleyin. Bu bir tatmin meselesi. Dışarıda giyilemeyecek o topuklular, evde ne de güzel giyilir. Üstelik bin bir iltifatla!

Dergiler, gazeteler! Tek başına okuması benim için ne kadar da gereksiz ama kafa dengi bir kız grubuyla öyle mi? Ortam benim diyen magazin programlarına taş çıkarır vallahi!

Ve son olarak bol bol dedikodu, kahkaha ve samimiyet! Kızlar Günü'nde olan, Kızlar Günü'nde kalır. Ona göre!

Sevgiler
Miyuki

http://twitter.com/BlogMiyuki
http://miyukininblogu.blogspot.com/