Kızlar Toplanın... Erkeklerin Kavalını Çalmamak İçin 13 Geçerli Sebep!

Oral seks her ne kadar çağdaş bir sevişme sanatı olarak biliniyor olsa da aslında insanlık tarihi kadar eskidir. Eski duvar kabartmalarında ve pek çok tarihi eserde resmedilmiştir. Elbette bu bilgiler size 'erkek arkadaşlarınıza oral seks yapabilirsiniz' demek değildir. Hatta şimdi sizlere yapmamanız için geçerli nedenleri sunuyoruz!

  1. Size salağın teki gibi davranıyorsa, size hak ettiğiniz değer ve ilgiyi göstermiyorsa onu oral seks ile ödüllendirmeyin!

  2. Gerçekten içinizden erkek arkadaşınıza oral seks yapmak gelmiyorsa ve sırf o istiyor diye yapmayın!

  1. Cinsel organını tıraş etmediyse bu size saygı duymadığı anlamına gelir. Eğer tüylerden rahatsız oluyorsanız ve bunu dile getirdiğiniz halde ilgilenmediyse oral seks yapmayın!

Reklam
Reklam

  1. Erkek arkadaşınızı gözlemlediniz ve tuvaletten çıktıktan sonra ellerinde asla nemli bir bölge ile karşılaşmadınız. İşte o zaman oral seks yapmayın!

  1. Eğer sizi zorluyor ise.... (Mesela kusacak kadar zorluyorsa... Kafanızı sert bir şekilde kendisine çekiyorsa!)

  1. Eğer çok yorgunsanız yapmayın! Sonuçta erkekler oral seks için 'iş tutmak' deyimini kullanan insanlar!

Reklam
Reklam

  1. Makyajınızı özenle yaptıysanız ve bozulsun istemiyorsanız! Ayrıca oral seks sonrası dudaklarınız geçici olarak şişecek ve kırmızı daireler oluşacaktır...

  1. Sevgiliniz oral seksi bir cinsel birleşme başlangıcı olarak görüyor ve bunu rutin haline getirdiyse...

  1. Grip, nezle ya da alerjik durumlardan dolayı burnunuz tıkalı ve tek nefes alma yolunuz ağzını ise oral seks yapmayın...

Reklam
Reklam

  1. Dilinizi nasıl kullanmanız gerektiğini gerçekten bilmiyorsanız ve oral seks yaparken mideniz bulanıp kusasınız geliyorsa yapmayın!

  1. Çok sarhoşsanız ve o bundan faydalanıyorsa oral seks yapmayın!

  1. İlişkiye yeni başladıysanız ve erkek arkadaşına güvenmiyorsanız, hayatında başka kadınlar da olduğunu düşünüyorsanız oral seks yapmayın!

  1. Aslında bunların hepsi bahane yapmak istemiyorsanız sırf o istiyor diye yapmayın!

Reklam
Reklam

Esin kaynağı:

Cosmopolitan