Kızlarına tecavüz edip erkeklere pazarladı

Tokat’ın Turhal ilçesinde iki kızına tecavüz ettiği ve para karşılığı erkeklere pazarladığı iddia edilen baba tutuklandı.

Tokat’ın Turhal ilçesinde iki kızına tecavüz ettiği ve para karşılığı erkeklere pazarladığı suçlamasıyla gözaltına alınan baba ile kızlarla ilişkiye girdikleri belirtilen 6 kişi tutuklandı.

Tokat’ın Turhal İlçesi’nde yaşayan 20 yaşındaki F.D. ile 18 yaşındaki kardeşi Y.D., polise başvurarak, babalarının kendilerine tecavüz ettiğini ve para karşılığı zorla fuhuş yaptırdığını söylediler. Bunun üzerine Turhal İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 41 yaşındaki baba M.D. ile kızlarla para karşılığı ilişkiye girdikleri öğrenilen R.G.(80), O.E (19), Ş.Y.(40), A.T.(46), G.E.(22) ve M.B.(55)’yi gözaltına aldı.

Reklam
Reklam

Polisteki sorguları sonrası adliyeye sevk edilen 7 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. İşsiz olduğu öğrenilen baba M.D.’nin daha önce de fuhuştan cezaevine girdiği öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: