KKA'nın 2014-2018 Bölge Planı Hazırlıkları

ŞANLIURFA (A.A) - Karacadağ Kalkınma Ajansı'nca (KKA) hazırlanan 2014-2018 Bölge Planı hazırlıkları kapsamında Şanlıurfa'da, "Kentleşme, Yaşam Kalitesi ve Kentsel Dönüşüm

ŞANLIURFA (A.A) - Karacadağ Kalkınma Ajansı'nca (KKA) hazırlanan 2014-2018 Bölge Planı hazırlıkları kapsamında Şanlıurfa'da, "Kentleşme, Yaşam Kalitesi ve Kentsel Dönüşüm Danışma Toplantısı" yapılacak.

KKA'dan yapılan açıklamaya göre, Ajans, Diyarbakır ve Şanlıurfa'nın geleceğini belirleyecek 2014-2018 bölge planı için hazırlıklara başladı.

Kurulduğu günden itibaren bölgesinin kalkınmasına katkı sağlayan KKA, bölge planı kapsamında 13 Kasım'da Diyarbakır'da, 14 Kasım'da ise Şanlıurfa'da toplantılar yapacak.

Reklam
Reklam

Söz konusu toplantıya, aralarında Kalkınma Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, belediyeler, üniversiteler, İl Özel İdareleri ile kamu kurumları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katılacak.

Ayrıca 20-21 Kasım'da da Türkiye'nin özellikle Diyarbakır ve Şanlıurfa'nın en önemli sorunlarının başında gelen işsizlik, istihdam ve iş gücü piyasası konularının tartışılacağı "İstihdam ve İş gücü Piyasası Danışma Toplantıları"nın da gerçekleştirilmesinin planlandığı kaydedildi.

Muhabir: Rauf Maltaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: