KKTC Esnaf Ve Sanatkarlar Merkez Birliği Başkanı Altuncuoğlu'nun Saruhanlı Ziyareti

KKTC Esnaf ve Sanatkarlar Merkez Birliği Genel Başkanı Kemal Altuncuoğlu, 9. Altın Üzüm ve Kültür Festivali kapsamında geldiği Saruhanlı'da Kaymakam

KKTC Esnaf ve Sanatkarlar Merkez Birliği Genel Başkanı Kemal Altuncuoğlu, 9. Altın Üzüm ve Kültür Festivali kapsamında geldiği Saruhanlı'da Kaymakam Kadir Sertel Otcu'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kazım Kahveci'nin de katıldığı ziyarette konuşan Altuncuoğlu, geçmişte büyük acıların yaşandığı adada, Türkiye'nin desteğiyle refaha kavuşulduğunu söyledi.

Kıbrıslı bir sivil toplum temsilcisi olarak kendisinin "ana vatan" ile "yavru vatan" ilişkilerini sıcak tutmaya çalıştığını ifade eden Altuncuoğlu, Türkiye'nin 81 ilini dolaşarak Kıbrıs'ı anlattığını, iki ülke arasında köprü olma görevini üstlendiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Kaymakam Kadir Sertel Otcu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, daha önce gitme fırsatı bulamadığı KKTC'ye en kısa zamanda gitmeyi düşündüğünü kaydetti.

Altuncuoğlu, daha sonra Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur'u da ziyaret etti.

Muhabir: Muammer Kökçüoğlu / Tolga Albay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: