KKTC'li Öğrenciler, Muratpaşa Belediye Başkanı Evcilmen'i Ziyaret Etti

Uluslararası Antalian Cup Futbol Turnuvası ikincisi KKTC Dumlupınar Spor Kulübü U13 Takımı ve kulüp yöneticilerinden oluşan heyet, Muratpaşa Belediye Başkanı

Uluslararası Antalian Cup Futbol Turnuvası ikincisi KKTC Dumlupınar Spor Kulübü U13 Takımı ve kulüp yöneticilerinden oluşan heyet, Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'i ziyaret etti.

Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen, ziyarette yaptığı konuşmada, kendisinin de tıpkı minikler gibi altyapıdan gelen bir sporcu olduğunu, ulusal takımda oynayan futbolcuların altyapılarda yetişmiş olmasının önemli olduğunu söyledi.

Evcilmen "Bugün Avrupa ve dünyaya baktığınızda en önemli sporcular sizin gibi altyapıdan geldi. Ben de spora sizin gibi juniorlerden başladım. O zamanlar junior idi, şimdi altyapı oldu. Şimdiden bir hedef koyun, hocalarınızı dinleyin. Ben bunu eski bir sporcu olarak söylüyorum. Hedef koyduğunuz zaman bu iş olur" dedi.

Reklam
Reklam

Dumlupınar Spor Kulübü hakkında Başkan Evcilmen'e bilgi veren Münir Erer Korman ise kulübün 1953 yılından beri faaliyet gösterdiğini ve takımın ismini kurulduğu yıl Çanakkale'de bir şilebin çarpması sonucu batan Türk donanmasına ait Dumlupınar Denizaltı'ndan aldığını belirtti.

Korman, "Dumlupınar Spor Klübü'nün U13,U12, U11, U10, U9, U8 olmak üzere toplam 6 grupta 180 futbolcusu bulunmaktadır. Dumlupınar Spor, KKTC'nin en başarılı spor kulüplerinden biridir" diye konuştu.

Ziyaret sonrasında küçükler, Süleyman Evcilmen'e Dumlupınar Spor'un atkı ve flamasını hediye etti.

Muhabir: Yusuf Karadağ

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: