Klasik Otomobillere Hayat Veriyor

EDİRNE (AA) - GÖKHAN BALCI - Edirne'de kaporta ustası Atilla Buyörük, klasik otomobilleri onararak ilk günkü görünümüne kavuşturuyor.

"Şimdiye kadar 60'a yakın klasik otomobil tamir ettim" Klasik otomobillerin sağlıklı tamir edilebilmesi için, tüm parçalarının sökülmesi gerektiğini anlatan Buyörük, şöyle devam etti: "Otomobilin tüm parçalarını sökmemiz, çürük ve hasarlı bölümleri görmemizi daha da kolaylaştırıyor. Aracın yürüyen aksamını söküp çürük temizlemesi yapıyoruz. Boya ve astar işlemlerini yaptıktan sonra otomobili eski haline getiriyoruz. Şimdiye kadar 60'a yakın klasik otomobil tamir ettim. Tamir ettiğim klasik otomobilleri trafikte gördüğümde gurur duyuyorum." Buyörük, 1956 model Mercedes otomobilin tamiriyle uğraştığını belirterek, otomobilin karoserisindeki çürük bölümleri temizleyerek yenilediğini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz