Kleberson'a teklif var

Manchester United'dan 2.6 milyon Euro'ya transfer edilen ancak bir türlü beklentileri karşılayamayan Brezilyalı yıldız, yönetim tarafından gönderilecekler listesine eklenmişti. Daha önce Almanya, Rusya, Portekiz ve ülkesi Brezilya'dan takımların talip olduğu Sambacı için 3 milyon Euro'luk bir bonservis bedeli belirleyen Siyah-Beyazlı yönetime yıldız oyuncu için ilk teklif Yunanistan'dan geldi.

Pazarlıklar sürüyor
Yunan Ligi'nin iddialı takımlarından Olympiakos, Jose Kleberson için Beşiktaş'a resmi teklifini yaptı. Pire temsilcisi, Brezilya Milli Takımı'yla 2002'de Dünya Kupası'nı kaldıran tecrübeli futbolcu için 2 milyon Euro'luk bir öneride bulundu. Bu öneriyi yetersiz bulan yönetim, Olympiakos'tan teklifini 3 milyon Euro'ya yükseltmesini istedi. İki kulüp arasındaki pazarlık sürüyor...

Reklam
Reklam

Wolfsburg da devrede
Beşiktaş'ın transfer listesinde bulunan Marcelinho'yu renklerine bağlayan ve Ricardinho'ya teklifte bulunan Wolfsburg bu kez Kleberson için Siyah-Beyazlılar'ın kapısını çaldı. Yaklaşık bir haftadır Brezilyalı futbolcu için nabız yoklayan Alman ekibi, 3 milyon Euro'luk bir öneri yapmaya hazırlanıyor. Ricardinho transferinden olumsuz yanıt alan Wolfsburg, Kleberson'la da ciddi şekilde ilgileniyor.

Kaynak : Fanatik