KLÜ Rektörü Prof. Dr. Aykaç:

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Kırklareli'nin sağlıklı bir şekilde gelişeceğini bildirdi.

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Kırklareli'nin sağlıklı bir şekilde gelişeceğini bildirdi.

KLÜ Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu'nca hazırlanan "Kırklareli'nde Gıda Güvenliği Geliştirme Projesi"nin tanıtımı amacıyla kültür merkezinin salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Aykaç, üniversitenin her bakımdan Kırklareli'nin gelişmesine öncü olduğunu söyledi.

Projeyle Kırklareli'de akredite gıda kontrol laboratuvarı kurmayı amaçladıklarını belirten Aykaç, "Kırklareli'de de laboratuvar olmasını istiyoruz. Bu laboratuvar Kırklareli'ne önemli bir kazanım olacak. Kırklareli, sağlıklı bir şekilde gelişecek" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Kırklareli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hakan Keçeci de projeyle Kırklareli'deki vatandaşların doğru ve katkısız ürün tüketeceklerini kaydetti.

Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: