KMÜ Öğrencilerine E-posta Hizmeti

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ), öğrencilerine kurumsal internet sitesi üzerinden e-posta hizmeti vermemeye başladı. Öğrenciler, Microsoft...

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ), öğrencilerine kurumsal internet sitesi üzerinden e-posta hizmeti vermemeye başladı. Öğrenciler, Microsoft Office Outlook benzeri bir kullanıcı ara yüzüne sahip olan e-posta sistemi aracılığıyla, www.kmu.edu.tr adresindeki 'öğrenci e-posta' linkine tıklayarak bu hizmetten faydalanabilecek.

KMÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan e-posta hizmeti, 25 GB e-posta kutusu, güçlü bir anti-spam teknolojisi ve mezuniyetten sonra da hesabı aktif tutabilme gibi özellikleri ile dikkat çekiyor.

Reklam
Reklam

KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, öğrenci odaklı bir üniversite olmalarının getirdiği sorumlulukla bu tür hizmetleri gerçekleştirdiklerini söyledi. Prof. Dr. Gökmen, "Öğrenci e-posta uygulamasının üniversitemiz tarafından öğrencilerimizin hizmetine sunulması aidiyet açısından büyük önem taşımaktadır. Öğrencilerimizin günlük hayatlarında KMÜ’lü olduklarını her an hissedebilecekleri bu hizmeti vermekten büyük mutluluk duyuyoruz." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz