KMÜ, OSB Çalışanlarının Sorunlarını Ve Beklentilerini Araştırdı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) tarafından hazırlanan, "Karaman İli Organize Sanayi Bölgesinde Çalışan İşçilerin Yapısal Özellikleri, Sorunları ve Beklentileri" başlıklı proje

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) tarafından hazırlanan, "Karaman İli Organize Sanayi Bölgesinde Çalışan İşçilerin Yapısal Özellikleri, Sorunları ve Beklentileri" başlıklı proje sonuçlandı.

KMÜ Rektör Yardımcısı ve Üretim Yönetimi ve Pazarlama Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kemal Esengün ile yardımcı araştırmacılar Prof. Dr. Osman Çevik, Yrd. Doç. Dr. Orhan Gündüz'ün birlikte yürüttüğü projenin, Karaman Organize Sanayi Bölgesi (OSB) çalışanlarına yönelik yapılan ilk araştırma olduğu bildirildi.

Reklam
Reklam

Esengün, araştırmaya ilişkin yaptığı açıklamada, Karaman'ın ekonomik gelişmişlik yönüyle Türkiye'de 17. sırada olduğunu ve işsizliğin olmadığı bir il olarak gösterildiğini dile getirdi.

Karaman'ın imalat sanayi ve buna dayalı gıda sanayi işletmelerinin ağırlıkta olduğu ekonomik yapıya sahip bir il olduğunun altını çizen Esengün, Karaman'da OSB çalışanlarına yönelik ilk kez yürütülen bu araştırmayla, sanayi sektöründe yaşanan problemleri ortaya koymayı ve getirilecek çözümlere katkı sunmayı amaçladıklarını kaydetti.

Muhabir: Ayşe Şensoy

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: