KMÜ'DE 3. Engelliler Spor Şöleni Yapıldı

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nde (KMÜ) geleneksel hale gelen "3. Karaman Engelliler Spor Şöleni" yapıldı.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi'nde (KMÜ) geleneksel hale gelen "3. Karaman Engelliler Spor Şöleni" yapıldı.

KMÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Spor Salonu'nda 3 Aralık 2012 Pazartesi günü saat 10.30'da başlayan etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Şölene, Karaman Valisi Murat Koca, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, KMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Kemal Esengün ve Prof. Dr. Mehmet Karataş, KMÜ Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Selahattin Akpınar, Sakatlar Derneği Karaman İl Başkanı Ali Rıza Yıldırım ile idari ve akademik personelin yanı sıra çok sayıda engelli ailesi katıldı.

Reklam
Reklam

Prof. Dr. Sabri Gökmen, yaptığı açılış konuşmasında, engellilerin topluma kazandırılmasında her bireye görevler düştüğünü söyleyerek, "Hepimiz aslında birer engelli adayıyız. Unutmamamız gereken husus, sevginin her türlü engeli aşacağı gerçeğidir" diye konuştu.

Down Sendromlu öğrencinin İstiklal Marşımızı okumasıyla başlayan şölen, Karaman Valisi Murat Koca'nın zihinsel engelli bir öğrenciyle bilek güreşi yapmasıyla devam etti.

Şölenin sonunda engelli öğrenciler, madalyalarını Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen'den aldı.

Muhabir: Mehmet Çetin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: