KMÜ'de Ağaçlandırma Çalışmaları

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) ile Konya Orman Bölge Müdürlüğü arasında "Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Kampüs Alanının Ağaçlandırılması" protokolü imzalandı.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ile Konya Orman Bölge Müdürlüğü arasında "Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Kampüs Alanının Ağaçlandırılması" protokolü imzalandı. KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, makamında düzenlenen imza töreninde, üniversitelerin her yönden bulundukları yere örnek olması gerektiğini söyledi. Yeni üniversite olmasına rağman KMÜ'nün hızla geliştiğini ifade eden Gökmen, şunları kaydetti: "Üniversitemiz gerek bilimsel gerekse fiziksel olarak her geçen gün emin adımlarla büyümektedir. Şu anda yerleşke içinde devam eden birçok inşaat var. Bunun yanında üniversitemiz kurulduğu günden bu yana, yeşil alanlara dikkat etmekteyiz. Şimdiye kadar binlerce fidanı toprakla buluşturduk. Bugün imzaladığımız protokolle yerleşkede belirlenen bölümler Konya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından bedelsiz olarak ağaçlandırılacak. Hedefimiz yeşiller içinde çevresine örnek bir üniversite yerleşkesi." Konuşmaların ardından Gökmen ile Konya Orman Bölge Müdürü Necati Alıç tarafından protokol imzalandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: