KMÜ’de Sosyal Medya Ve E-ticaret Söyleşisi

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Genç Vizyon Öğrenci Topluluğu tarafından 'Sosyal Medya ve E-Ticaret' konulu söyleşi...

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesinde (KMÜ) Genç Vizyon Öğrenci Topluluğu tarafından 'Sosyal Medya ve E-Ticaret' konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Üniversitenin Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Konferans Salonu’nda yapılan söyleşiye İbrahim Yörük konuk oldu. Genç Vizyon Öğrenci Topluluğu Başkanı Mehmet Özyoldaş’ın sorularını cevaplayan Yörük, söyleşide sosyal medya ve e-ticaretle ilgili deneyimlerini paylaştı. Yörük, sosyal medyanın internetin özü, hayatın parçası olarak görülmesi gerektiğini dile getirdi.

Reklam
Reklam

Söyleşide e-ticaret konusuyla ilgili görüşlerini aktaran İbrahim Yörük, ürün pazarlamada doğru hedef kitle belirlemenin önemli olduğunu bildirdi. İbrahim Yörük, “Bir alışveriş sitesinin kurulması yaklaşık 10 bin dolar civarındadır. Ciddi yatırım yapılması gerekiyor.“ dedi. Müşteriler açısından ise internette alışveriş yapma alışkanlıklarının arttığını söyleyen Yörük, en büyük sıkıntının ürün değişiminde yaşandığına dikkati çekti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz