Knk Kent Konak, Yeni Sayısında Da Dopdolu

KNK Kent Konak, yeni sayısında da dopdolu içeriğiyle İzmir’de yaşamanın güzelliğini hatırlatıyorİzmir’in dergisi KNK Kent...

KNK Kent Konak, yeni sayısında da dopdolu içeriğiyle İzmir’de yaşamanın güzelliğini hatırlatıyor

İzmir’in dergisi KNK Kent Konak, sonbahar sayısıyla “Merhaba” dedi. Konak Belediyesi’nin hazırlayıp yayımladığı dergi 13’üncü kez raflardaki yerini aldı.

Kentin EXPO yolculuğuna spor ve sağlık vurgusuyla destek veren dergi, Atatürk Stadyumu’nda gerçekleşen 22. Balkan Veteranlar Atletizm Pist Şampiyonası'na geniş yer ayırdı. İzmir’de ilk kez düzenlenecek 19’uncu Avrupa Veteranlar Atletizm Şampiyonası’nın da müjdesini veren yazılarda, turizm ve spor kenti ideallerine yeni imgeler eklendi.

Reklam
Reklam

Tayfur Göçmenoğlu’ndan Varyant’ın Hikayesi ve Huysuz Virgin’in İzmir’den doğuşu, İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği üyelerinden muhteşem Kemeraltı fotoğrafları, Yaşar Aksoy’dan Alsancak Stadı’nda yazılmış efsaneler, Orhan Beşikçi’den kente dair bilinmeyen bir efsane: Tekatu, Gürkan Ertaç’tan Göztepeli Kaleci Ali Artuner’in unutulmaması gereken başarıları ve Türk Futbolundaki yeri, Tayyar Özdemir’den Zaman Tüneli, Alsancak’taki St. John Anglikan Kilisesi’nin yüz yılı devirmesine rağmen zamana kulak asmayışının ilginç öyküsü ve okudukça şaşırtan, İzmir’i anlatan yazı ve fotoğraflarıyla KNK Kent Konak, keyifli bir okuma serüveni yaşatacak.

KNK Kent Konak’ın, kültür ve sanatın başkenti İzmir’in dergisi olduğunu vurgulayan Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, derginin Konak Belediyesi tarafından ücretsiz dağıtıldığını hatırlattı. Yeni sayının yine güzelliklerle dolu olduğunu söyleyen Başkan Tartan şöyle konuştu: “İzmir’in yeni kazanımlara da ihtiyacı var, var olan değerlerine sahip çıkılmasında da. Biz yerel yönetici olarak kentin genel ihtiyaçlarının yanında, İzmir ekonomisine katkı koyan, kültür ve sanatını besleyen, tarihine saygı duyan, sağlık ve spor kenti olma özelliğini destekleyen, kısacası İzmir’e ve İzmirliye değer veren bir anlayışla çalışıyoruz. Biz İzmir’de yaşıyoruz, İzmir’i seviyoruz ve İzmir’imizi hep daha iyi yerlerde, daha ileride görmek istiyoruz. KNK Kent Konak dergimiz de İzmir’in güzelliğini anlatmanın en güzel yollarından biri oldu. 13’üncü sayıya ulaştık. KNK Kent Konak’ı okumak İzmir’i okumak demek.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: