Ko-mek'in "klas" Sertifikasını Aldılar

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları Gaz Altı Kaynakçılık Branşı’nın sertifika sınav sonuçları...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları Gaz Altı Kaynakçılık Branşı’nın sertifika sınav sonuçları açıklandı. Sınavı 67 KO-MEK kursiyeri kazandı.

Seka, Gölcük ve Dilovası kaynakçılık kursiyerleri geçtiğimiz günlerde ‘’TS En 287-1 Türk Loydu Klas Sertifikası’’nı alabilmek için sınava girmişti. 79 kişinin katıldığı sınavı 67 kursiyer kazanarak, sertifika sahibi olmaya hak kazandı.

KO-MEK, Gazaltı Kaynakçılık kursunu başarı ile tamamlayan kursiyerlerine TC Milli Eğitim Bakanlığı onaylı “Gazaltı Kaynakçılık’’ sertifikası verdi. Avrupa’nın her yerinde geçerli “TS En 287-1 Türk Loydu Klas Sertifikası’’ kursiyerlere geniş istihdam alanları sunuyor.

Reklam
Reklam

Klas sertifikayı almaya hak kazanan kursiyerlerden 42 yaşındaki Cezmi Irmak yurt dışında çalışabilmek için KO-MEK eğitimlerinden yararlandı. Irmak, “KO-MEK’ten aldığım sertifika elimde bir mesleğim olduğuna dair önemli bir kanıttır. Dubai ve Rusya’da çalışabilmem için bu sertifika şarttı. Mesleği olmayanlar KO-MEK’te meslek sahibi olarak aldığı sertifikayla da bunu kanıtlayabilir. Bizlere bu imkanı sunan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: