Kobe Bryant, Barcelona Forması Giydi

Türk Hava Yolları'nın (THY) yeni reklam filmi için İstanbul’a gelen ünlü basketbolcu Kobe Bryant, çekimler...

Türk Hava Yolları'nın (THY) yeni reklam filmi için İstanbul’a gelen ünlü basketbolcu Kobe Bryant, çekimler sırasında Barcelona forması giydi. THY twitter hesabından fotoğrafı "Kobe Bryant Türk Hava Yolları Messi forması giydi" şeklinde duyurdu.

Dünyanın en önemli futbol yıldızı Messi ile NBA yıldızı Kobe Byrant, THY’nin reklam filminde birlikte rol alacak. Dün yapılan basın toplantısında reklam filminin içeriğine dair bilgi verilmezken, bugün THY’nin twitter hesabında Kobe Byrant’ın çekimler sırasında bir fotoğrafı paylaşıldı. Fotoğrafın altında İspanyolca ‘Kobe Bryant Türk Hava Yolları Messi forması giydi" denildi.

Reklam
Reklam

Çekimlerin ardından Kobe Bryant Los Angeles’a gitmek için Atatürk Havalimanı’na geldi. Burada bir fast food restoranında kahvaltı yapan Kobe güvenlik önlemleri altında İstanbul’dan ayrıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz