KOBİ’lerden Çözüm Sürecine Destek

Vera Araştırma’nın anketine göre KOBİ yöneticilerinin yüzde 47,3’ü çözüm sürecini destekliyor; yüzde 20, 9’u ise...

Vera Araştırma’nın anketine göre KOBİ yöneticilerinin yüzde 47,3’ü çözüm sürecini destekliyor; yüzde 20, 9’u ise kısmen destekliyor. Yöneticilerin yüzde 24,2’si sürece destek vermezken, konu ile ilgili fikri olmayanların oranı yüzde 7,6.

17 Nisan - 13 Mayıs tarihlerinde yapılan anket için 16 ilden sanayi, inşaat ve hizmet sektörlerinde faaliyet yürüten 1-249 arası çalışanı olan 621 işletme yöneticisiyle görüşüldü.

Anket, hedef kitlesinin tamamı ya da bir bölümü şirketlerden oluşan kurumların, kendi özel sorularıyla ya da Vera’nın standart analiz modelleriyle katılabildikleri periyodik olarak yapılan bir omnibus araştırma. Katılımcılar, araştırmayla ilgili sadece kendi sordukları soruların ücretini ödediği gibi cevaplardan raporlardan faydalanıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz