Koç Holding'in "Ülkem İçin Projesi"

Koç Holding tarafından yürütülen "Ülkem İçin Projesi kapsamında Tokat'ta "Engelliye Doğru Yaklaşım" toplantısı yapıldı.

Koç Holding tarafından yürütülen "Ülkem İçin Projesi kapsamında Tokat'ta "Engelliye Doğru Yaklaşım" toplantısı yapıldı.

Tokat Valiliği Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen program, projenin tanıtım videosunun izlenmesiyle başladı. Toplantıda, Koç bayileri adına açılış konuşmasını yapan Kadim Durmaz, Koç Holding'in yaklaşık 7 yıldır Türkiye'de sosyal sorumluluk gereği ülke insanını ilgilendiren birçok konuda çeşitli projeler üretmekte olduğunu ifade etti.

Tokat'ta Koç Holding'e bağlı bayiler olarak birçok projeye destek verdiklerini belirten Durmaz, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Biz de Tokat'ta Koç topluluğu bayileri olarak bu etkinliklere destek verdik. Son yıllarda da düzenli kan bağışçısı sayısını arttırmaya yönelik olarak 'ülkemi seviyorum, kan veriyorum, hayat kurtarıyorum' duygusuyla Tokat olarak yine biz duyarlılığımızı gösterdik. Burada bulunmayan birçok insanın katkılarıyla 2011 yılında Türkiye'de en çok kan bağışı yapan il olarak ödül aldık. Herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyorum."

Konuşmaların ardından engellilere yardım konusunda neler yapılabileceği konusunda toplantı yapıldı.

Muhabir: Zehra Aydın / Ekber Türkoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: