Koç Üniversitesi'nde yas

İstanbul'da dün gece 2 kişinin ölümü ve 2 kişinin de yaralanmasıyla son bulan feci kazada hayatını kaybeden Büşra Yıldız'ın, Bursalı işadamı Osman Yıldız'ın kızı olduğu ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece saat 03.30 sıralarında, Maslak Hacıosman bayırında meydana gelen kazada, Free Bird Havayolu şirketinin sahiplerinden Mekin Gözen'in oğlu Devran Gözen'in kullandığı 34 SGZ 27 plakalı lüks otomobil, aşırı sürat sebebiyle kontrolden çıkarak, önce yol kenarındaki araçlara çarptı, sonra da takla attı. Koç Üniversitesi'nde öğrenim gören Okan Bektaş ve Büşra Yıldız, olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Koç Üniversitesi'nde öğrenim gören Okan Bektaş ve Büşra Yıldız, olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti. Görkem Gürkan'ın ağır yaralandığı kazayı, sürücü Gözen ise hava yastığı sayesinde hafif sıyrıklarla atlattı.

Ölenlerden Büşra Yıldız'ın (19) acısı Bursa'ya düştü. Genç kızın, Oytaş Yıldız Uluslararası İnşaat Şirketi Genel Müdürü, Bursalı işadamı Osman Yıldız'ın kızı olduğu ortayı çıktı. Acı haber üzerine soluğu İstanbul'da alan Yıldız ailesi yıkılırken, genç yaşta ölen Büşra'nın yarın Kestel ilçesinde defnedileceği öğrenildi. İşadamı Osman (46) ve eşi Selma Yıldız'ın (39) ikinci çocukları Hasan Furkan (15) ile birlikte ikamet ettikleri Bademli beldesindeki villada ise sessizlik
hakim.