Koca dayağı balkondan atlattı

Antalya'da 31 yaşındaki Neriman Eren, koca dayağından kurtulmak için 2'nci kattaki evinin balkonundan atladı.

Antalya'nın Altınova Semti'nde oturan 31 yaşındaki Neriman Eren, koca dayağından kurtulmak için 2'nci kattaki evinin balkonundan atladı.

Olay sabaha karşı saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Aşırı derecede alkollü olarak eve gelen Yunus Eren, tartıştığı eşi Neriman Eren'i dövmeye başladı.Şiddetin dozu artınca balkona kaçan Neriman Eren 2'nci kattaki evin balkonundan atladı. Komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kadına ilk müdahaleyi düştüğü yerde yaptı. Daha sonra Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürülen Neriman Eren tedaviye alındı.

Reklam
Reklam

Görgü tanıklarının, Yunus Eren'in eşini balkondan attığını söylemesi üzerine gözaltına alınan koca, Kepez Polis Merkezi'ne götürüldü. Aşırı derecede alkollü olan Yunus Eren, olay anında içeride uyuduğunu ve tek çocuğunun annesi Neriman Eren'in evlerinin balkondan aşağıya kendi isteğiyle atladığını ileri sürdü.

Hastanede tedaviye alınan ve sağlık durumu iyi olan Neriman Eren ise polise verdiği ifadede, eşinin alkol aldıktan sonra kendisini dövmeye başladığını, şiddetten kaçmak için de balkondan atladığını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz