Koca sokakta dehşet saçtı

İnegöl'de bir kadının boşanmak üzere olduğu eşi tarafından sokak ortasında pompalı tüfekle vurulma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

İnegöl Mobilyacılar Sanayi Bölgesi'nde faaliyette bulunan bir mobilya fabrikasında çalışan kadını boşanmak üzere olduğu eşi tarafından sokak ortasında pompalı tüfekle vurulma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Akşam saatlerinde işinden dönen kadının ilk önce ayağına isabet eden kurşun sebebiyle sekerek kaçtığı gözleniyor. Daha sonra eski eşi Tahsin F. elindeki tüfekle Fatma F.'nin arkasından ateş ediyor.

Sokak ortasında karısını kovalayan Tahsin F., herkesin gözleri önünde karısının yanına gidiyor. Hızla uzaklaşmaya çalışan Fatma F. ise kurşunlara hedef olmaktan kurtulamıyor. İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. İkinci eşi tarafından düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan 4 çocuk annesi Fatma F. 'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Reklam
Reklam

Sokakta dehşet anları | www.mynet.com/video

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz