Kocaeli Basını İftarda Buluştu

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, hem Ramazan ayı hem de 24 Temmuz Basın Bayramı...

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, hem Ramazan ayı hem de 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla İzmit'te faaliyet gösteren yerel ve ulusal medya temsilcileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ev sahipliğinde Wes Otel'de gerçekleşen iftar yemeğine çok sayıda basın mensubu katıldı. Medya mensupları ile yakından ilgilenen Başkan Doğan, Ramazan ayı ve basından sansürün kaldırılışının 105. yıl dönümü gibi iki ayrı nedenle basın mensupları ile biraraya gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Şehrimizde görev yapan basın mensuplarının bir nevi otokontrol mekanizması sağladığına değinen Doğan demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan basının, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında geldiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Basının toplumun bilgilendirilmesi, kurumlar arasındaki iletişimin sağlanması, kamuoyu oluşturulması gibi önemli görev ve sorumluluklarının olduğunu ifade eden Dr. Nevzat Doğan, "Basın, doğru, yansız ve hızlı biçimde bilgi ve haber vermek, olumsuzlukları sorgulamak, halkı ilgilendiren konu ve olaylarda kamuoyu oluşturmak, toplumu aydınlatmak işlevini yerine getirir. Bu görev son derece kutsaldır. Kocaeli basını bu noktada başarılı bir seviyede. Gün içerisinde sürekli olarak sizlerle birlikte oluyoruz. Bazı programlarda basın mensubu arkadaşlarınız bana “Başkan senin işin çok yorucu zor” diyorlar. Bende onlara “ sizinki benden de zor” diyorum. Zor koşullarda görev yapan sizlerin 24 Temmuz Basın Bayramınızı ve Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: