Kocaeli Birlikspor: "kartalspor Maçında Çıkışa Geçeceğiz"

Erol KAÇMAZ/KÖRFEZ Cumartesi günü evinde oynayacağı Kartalspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayan Kocaeli Birlikspor, bugün tek çalışma yaptı. İsmet Taşdemir, antrenmandan sonra yaptığı açıklamada deplasmandaki

Erol KAÇMAZ/KÖRFEZ Cumartesi günü evinde oynayacağı Kartalspor karşılaşmasının hazırlıklarına başlayan Kocaeli Birlikspor, bugün tek çalışma yaptı. İsmet Taşdemir, antrenmandan sonra yaptığı açıklamada deplasmandaki 2-0'lık Sivas Belediyespor mağlubiyetinden kendisinin sorumlu olduğunu belirtirken şunları söyledi:
"Karşılaşma penaltıya kadar ortada geçti. Penaltı golünün ardından Ufukhan’ın pozisyon gereği ikinci sarı karttan oyundan atılması, oyun dengemizi alt üst etti. Daha sonra Sivas Belediyespor karşısında çok net gol pozisyonları da bulduk ancak bunları gole çeviremedik. Skor 1-0'dayken bir gol bulmuş olsaydık, çok şey değişirdi."
Özellikle 2'nci yarıda 10 kişi olmalarına rağmen Sivas Belyediyespor'u sahasından çıkarmadıklarını vurgulayan İsmet Taşdemir, açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Üzgünüz, mağlup olduk. Daha önce de söylemiştim, yeni bir ekibiz. Takımda geçen seneden 2 ya da 3 futbolcu bulunuyor. Ve bu ekibi de ben kurdum. Şu an için tek sorumlu benim. Bireysel olarak her futbolcumuz bu ligin en iyi futbolcularından oluşuyor. Bizim şu an görünen sorunumuz, hatlar arasındaki kopukluk. Göreceksiniz çok iyi bir takım olacağız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: