Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, "Hedefimiz, İzmit Körfezi'ni Çevreleyen Tüm Sahil Ve Plajlarda Mavi Bayrak Almaktır"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel Altınkemer Plajı'nın mavi bayrak aldığını belirterek, "Hedefimiz, İzmit Körfezi'ni çevreleyen tüm sahil ve

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel Altınkemer Plajı'nın mavi bayrak aldığını belirterek, "Hedefimiz, İzmit Körfezi'ni çevreleyen tüm sahil ve plajlarda mavi bayrak almaktır" dedi.

Vinsan, Gölcük, İhsaniye, Başiskele, Derince ve Körfez sahillerinde incelemelerde bulunan Karaosmanoğlu, yaptığı açıklamada, yaz aylarında Kocaeli halkının gönül rahatlığıyla denize girebilmesi ve aileleriyle piknik yapabilmesi için ekiplerinin gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Başta İzmit Körfezi olmak üzere tüm sahillerin, aralıksız olarak temizlenerek denetlendiğini ifade eden Karaosmanoğlu, "Karamürsel Altınkemer Plajımız Mavi Bayrak aldı. Şimdi hedefimiz, İzmit Körfezi'ni çevreleyen tüm sahil ve plajlarda da aynı başarıyı elde etmektir. Bu gaye doğrultusunda çalışıyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Metin Girgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: