Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu: "Kocaeli'de Iş Adamlarımızın Dünyanın Önüne Geçecekadımlar Atacağına Inanıyorum"

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli'de iş adamlarının dünyanın önüne geçecek adımlar atacağına inandığını söyledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli'de iş adamlarının dünyanın önüne geçecek adımlar atacağına inandığını söyledi.

Kocaeli Ticaret Odası'nın (KOTO) meclis toplantısında konuşan Karaosmanoğlu, KOTO'nun kentin en köklü kurumlarından birisi olduğunu belirterek, iş adamlarının dünyadaki gelişmeleri çok yakından takip etmesi gerektiğini söyledi.

Karaosmanoğlu, kentin gelişmesi için iş ve güç birliği yapılması gerektiğini ifade ederek, "Yeni ve modern yöntemlerle ticaret yapılmasına ihtiyaç vardır. Kocaeli'de iş adamlarımızın dünyanın önüne geçecek adımlar atacağına inanıyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Kocaeli'de yaşanan değişim ve gelişimin hükümetin verdiği yetki ve kaynaklara dayandığını dile getiren Karaosmanoğlu, şöyle konuştu: "Bize verilen yetki ve kaynağı Türkiye'ye örnek, dünyaya model olacak şekilde kullandık. Şimdi Türkiye'deki tüm büyük şehirler, Kocaeli gibi olma yolunda. Kocaeli, yerel yönetimler bazında kabuğunu kırdı. Çevre konusunda yaptığımız çalışmalarda halkımızın, sanayici, iş adamı ve tüccarımızın büyük katkısı var."

Karaosmanoğlu, Kocaeli'de işe planlama ile başladıklarını, ardından alt yapı ve diğer hizmetlerle bir eser yarattıklarını anlatarak, "Kocaeli'deki her eserde hepimizin katkısı var, bunları birlikte yaptık. Kocaeli'yi baştan sona planlamak için tam 3,5 yıl dersimize çalıştık. Bugün planlanmadık 1 metre kare yerimiz kalmadı, bu Türkiye'de bir ilktir" şeklinde konuştu.

Muhabir: Yunus Emre Günaydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: