Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çalışanları Iftarda Buluştu

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı personeli, iftar programında bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı personeli, iftar programında bir araya geldi. Yuvacık'ta bir restoranda düzenlenen programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, büyük bir hizmet ailesi olduklarını belirterek, sadece park ve bahçelerde çalışan sayısının bin civarında olduğunu söyledi. Hizmet ettikleri 9 yıllık sürede kentin her köşesini dantel gibi işlediklerini vurgulayan Karaosmanoğlu, her yeri tertemiz ve pırıl pırıl hale getirdiklerini kaydetti. Karaosmanoğlu, şehrin eskiden gri olan renginin yerini mavi ile yeşilin aldığını dile getirerek, "Hepimizin içini açan, sağlıklı, güzel ortamlar oluşturduk. 'Çalışınca oluyor' dedik ve çalışınca olduğunu, medeniyet yarışında ne kadar güzel işler yaptığımızı gösterdik" ifadesini kullandı. Hep birlikte Kocaeli'yi örnek kent haline getirdiklerini anlatan Karaosmanoğlu, "Bu büyük aile bu kente çok güzel hizmetler yaptı. Ben çalışan tüm arkadaşlarımı seviyorum ve değer veriyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: