Kocaeli Büyükşehir'den Gıda Denetimleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce, gıda üretimi ve satışı yapılan iş yerleri ile buralarda satılan gıda ürünlerine yönelik yapılan denetimlere ilişkin toplantı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce, gıda üretimi ve satışı yapılan iş yerleri ile buralarda satılan gıda ürünlerine yönelik yapılan denetimlere ilişkin toplantı düzenlendi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Sekapark Otel Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda, denetim çalışmalarının işlevselliğinin artırılması için yapılması gereken konularda önerilerin değerlendirildiği bildirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Osman Poyraz, Gıda Kontrol Şube Müdürü İsa Solakoğlu, Zabıta Müdürlüğü, Ruhsat Şube Müdürlüğü, İlçe Belediyelerinin Zabıta ve Ruhsat Müdürlükleri, 12 ilçenin Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü temsilcilerinin katıldığı toplantıda, iş yerlerinin ruhsatlandırılması, kayıt, onay belgelerinin alınması sırasında karşılaşılan sorunların giderilmesine yönelik görüş alışverişinde bulunulduğu belirtildi.

Reklam
Reklam

Belediyeler ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünün il ve ilçe teşkilatlarının ortaklaşa çalışmalarıyla yürütülen çapraz denetimlerin, denetim sayısını ve kalitesini arttırdığı, bu çalışmaların 2013 yılında da devam edeceği kaydedildi.

Konuyla ilgili farkındalık yaratmak için, afiş stantlarının açılması ve bilboardların kullanılması karar bağlandı.

Muhabir: Metin Girgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: