Kocaeli Büyükşehir'e Çin'den Davet

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çin’in Guangzhou kentinde düzenlenecek olan Guangzhou Uluslararası Kentsel Yenilik Konferansı’na davet edildi....

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çin’in Guangzhou kentinde düzenlenecek olan Guangzhou Uluslararası Kentsel Yenilik Konferansı’na davet edildi. Yerel yönetimlerdeki yenilikleri teşvik etmek ve dünya çapında bir platform oluşturarak yenilikleri paylaştırmak amacıyla yapılan konferansın ana amacının yerel yönetimlerin performanslarının gelişimine katkı sağlamak olduğu bildirildi.

Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Teşkilatı (UCLG) ve Dünya Metropoller Birliği (METROPOLİS) tarafından Çin’in Guangzhou kentinde 15-17 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Uluslararası Kentsel Yenilik Konferansı’na Kocaeli Büyükşehir Belediyesi de katılacak. Büyükşehir Belediyesi’nin örnek çalışmalarının da konu edileceği konferansa Büyükşehir yetkilileri de konuşmacı olarak katılacak. Basın yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğü ve İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı Zemin Deprem İnceleme Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan ‘Çok Geç Olmadan Deprem İle Yaşamaya Alışmak’ adlı proje UCLG ve METROPOLİS tarafından büyük ilgi gördü. Bu alanda yapılan çalışmaları anlatmak üzere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yetkilileri Çin’e davet edildi. Büyükşehir heyeti önümüzdeki günlerde davetli olarak Guangzhou kentine gidecek.

Reklam
Reklam

21. yüzyılda hızla değişen toplumsal, ekonomik ve çevresel bağlamın arka planına zıt olarak, Guangzhou Konferansı kamu sektöründe yenilikleri teşvik ederek ve şehirler ve bölgelere başarılarını paylaşmak ve yaymak için dünya çapında bir platform oluşturarak belediye performanslarının gelişimine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: